Nume Invatator
Brânzei Petru-Daniel
Nume parinte
Pasca Iulia
Domnul invatator Daniel,este un om minunat,implica copii în tot felul de activități, în pauza e tot timpul la joaca cu copii. Copii acasa fac treaba la indemnul domnului invatator. Este un erou un om minunat!!! Îl iubim!!!
Nume Invatator
Căciulean Brighitte
Nume parinte
Haidău Haidău Diana Haidău Diana
Un om minunat!Este ceea ce are nevoie sistemul de învățământ din România. Un om cu multe idei , face multe activități minunate serbări unice etc.Fetita mea o iubește din tot sufletul.
Nume Invatator
Goran Lenuta
Nume parinte
Tapai Ancuta
Sa spun doar câteva cuvinte despre dna invatatoare ar fi prea puțin pentru câte face dumneaei pentru copiii noștri. În prag de pensie,după o viata de lucru cu copiii doamna invatatoare a încercat toate metodele de a ii atrage pe copii în minunata lumea a literelor și cifrelor. Aproape la sfârșit de clasa I,și ultima sa generație, doamna invatatoare a ținut pasu cu tehnologia impecabil prin tot felul de metode interactive și multa munca cu cei mici . Ar merita premiul pt întreaga cariera.
Nume Invatator
Olaru Laura
Nume parinte
Popa Angela Angela
Cea mai modesta , calma si cu mult bun simt. O adevarata doamna invatatoare cum rar mai gasim. EXTRAORDINARA
Nume Invatator
Pintoiu Daniela Daniela
Nume parinte
Pintoiu Daniela Daniela
Doamna Învățătoare Silvia Duțu!Un om minunat,dedicat acestei meseri,cea de învățător!! A pus temelia a 3 generații de copii ,cei mai mari sunt acum toti studenți anul 2,cei mici termina clasa a 4 a!!În toți acești ani a participat și bineînțeles a câștigat cu acești copii numeroase premii! Și copiii și noi părinții o iubim și respectam ptr ca a putut sa și apropie ,ceea ce i a ajutat sa învețe cu drag!!Anul acesta ne părăsește,pleacă la București fiindcă s a casatorit !Doresc sa câștige!! MERITA
Nume Invatator
Stan Nicoleta
Nume parinte
Capra Andreea
Este un om minunat, dăruiește zi de zi iubire .
Nume Invatator
Gheorghe Diana Elena
Nume parinte
Manole Mirela
O educatoare superbă,mirifica,blândă care ne iubește copii maxim. Toți copii o iubesc enorm
Nume Invatator
Abunei Diana
Nume parinte
Azamfirei Luiza
E cea mai buna cu copii, este ca o mama pentru ei. Se joaca cu ei, ii scoate la plimbare, teatru si face multe activitati frumoase.
Nume Invatator
Dascalu Despina
Nume parinte
Bita Ionela
Dna Despina este ca un înger, buna și calda, dedicata și mereu aproape de copii. Este magica. Este minunata și merita sa câștige titlul de educatoarea anului 2022 și a anilor în care a fost atât de implicata.